5 x scoren met offline (content)­marketing

Mensen krijgen tegenwoordig heel veel informatie online. Offline middelen die je bijvoorbeeld heel ouderwets in je handen kunt houden, worden daardoor weer steeds interessanter. Ik geef je graag een aantal tips hoe je offline succes kunt creëren!

Persoonlijke uitnodiging of kaartje

Gasten van ons Theater van de Rode Schoentjes kunnen het beamen, onze voorstellingen zijn altijd drukbezocht. Ik ben ervan overtuigd dat dit naast een superleuk programma ook te maken heeft met een mooie, persoonlijke en handgeschreven uitnodiging die wij met een persoonlijk kaartje naar onze gasten sturen. Onze gasten zien dat er veel aandacht wordt besteed aan onze voorstellingen. Dat begint met een hele persoonlijke uitnodiging.

Theater van de Rode Schoentjes - GRAZImedia.com

Offline nieuwsbrief

Veel organisaties sturen nieuwsbrieven waarin ze voornamelijk aan het zenden zijn over zichzelf. Dan is het natuurlijk ook niet vreemd dat er onvoldoende resultaat wordt bereikt. Een goede online nieuwsbrief waarin je bijvoorbeeld kennis deelt werkt wel. Dat geldt ook voor goede offline nieuwsbrieven die een leuke afwisseling zijn voor stakeholders. Stuur je nieuwsbrief daarom af en toe lekker ouderwets via de post.

E-mailmarketing GRAZImedia.com

Een eigen magazine

Heb je een jubileum of een nieuw project of dienst? Of heb je regelmatig supertof nieuws dat je graag wilt delen? Een eigen magazine biedt vele mogelijkheden om jouw organisatie of project naast de online activiteiten ook offline goed te positioneren. Denk aan speciale rubrieken waarin je kennis deelt. Het is ook leuk om verschillende stakeholders aan het woord te laten in het magazine, zodat de lezer kennismaakt met andere betrokken partijen.

Magazine ontwerp - GRAZImedia.com

Een sterk werkgeversmerk
Een magazine biedt ook mogelijkheden om een sterk werkgeversmerk op te zetten. Superbelangrijk in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt én interessant voor sollicitanten om alvast een beetje kennis te maken met de organisatie.

Attentie tussendoor

Presentjes hoef je niet standaard te geven rond de feestdagen. Denk ook eens out of the box! Door dit een keer tussendoor te doen, val je extra op. Dit is meteen een superleuke reminder aan jouw organisatie. Onze chocolade rode schoentjes zijn altijd een succes!

GRAZImedia.com - rode schoentjes

GRAZImedia.com - chocolade rode schoentjes - Bergen op Zoom

Mailing

Werk je met verschillende doelgroepen? Pas dan je mailing daarop aan en speel goed in op hun interesses en vraagstukken. Met andere woorden, stuur niet alles naar iedereen.

Contact offline (content)marketing

Meer vragen over het inzetten van offline (content)marketing? Bel dan naar 010 – 800 53 26 of stuur een e-mail naar info@grazi-overheidsstrategie.nl.