GRAZI sponsor Concour Hippique

Van 13 tot en met 16 mei vindt Concours Hippique plaats in het Stadspark Kijk in de Pot in Bergen op Zoom. Netwerken en genieten van de paardensport gaan hier hand in hand samen. GRAZI is sponsor van dit prachtige evenement.

Concours Hippique

Patricia Borghouts, eigenaresse van GRAZI: ‘Als liefhebbers van de paardensport zijn wij graag te vinden op evenementen als Concours Hippique. Om samen iets leuks te doen, kennis te maken met andere bedrijven en bij te praten met onze relaties. De ambiance is stijlvol en biedt, naast vele mogelijkheden om je bedrijf te promoten, voor iedereen wat wils. Concours Hippique is voor jong en oud zeker de moeite de waard om te bezoeken!’

 

Outdoor Fair

Shopaholics opgelet, want op Concours Hippique kan ook heerlijk geshopt worden! Op de Outdoor Fair staan een groot aantal standhouders die jou graag kennis laten maken met de de nieuwste fashiontrends, woonaccessoires en streekproducten die tijdens diverse proeverijen worden gepresenteerd. Het thema voor dit jaar is ‘good living’. Genieten van het goede leven zullen wij tijdens dit weekend zeker doen!

Kinderdorp

Ook de kleintjes kunnen zich prima vermaken tijdens Concours Hippique. Ponyrijden, een rit in de minicars, klauteren op de stormbaan of spelen op de springkussens. Het kan allemaal. En wat dacht je ervan om daarna samen gezellig frietjes te gaan eten? Bij Concours Hippique ben je verzekerd van een heerlijk dagje uit met het gezin!

Vipaccommodatie

Wil jij net als wij ook sponsor worden van Concours Hippique? Neem dan een kijkje op www.chboz.nl. In de viptent kun je op een ontspannen wijze met relaties genieten van de paardensport. Zo worden er verschillende rondleidingen op het terrein georganiseerd en kun je deelnemen aan clinics en presentaties tijdens een heerlijke high tea.

Concours Hippique Bergen op Zoom

Meer weten over Concours Hippique Bergen op Zoom? Kijk dan op www.chboz.nl. De toegang is gratis!

GRAZI Overheidsstrategie