Terugblik Issue Outdoor Brabant Business Dagen

GRAZI nam op 24 en 25 september deel aan de Issue Outdoor Brabant Business Dagen. We blikken terug op dit geweldige event!

Issue Outdoor Brabant Business Dagen

Outdoor Brabant werd ook dit jaar georganiseerd op het prachtige Landgoed Prinsenhoeve in Breda. Patricia Borghouts, eigenaresse van GRAZI: “Naast de paardensport is het leuk om te netwerken op zo’n geweldige locatie. Ik hou van paarden, dus ik breng sowieso altijd graag een bezoekje aan Outdoor Brabant. De weergoden waren niet gunstig gestemd op woensdag. Toch was de sfeer er niet minder om.”

Issue Outdoor Brabant Business Dagen

De standhouders en deelnemers aan de Issue Outdoor Brabant Business Dagen konden zich onder het genot van een lekkere lunch en een hapje en een drankje presenteren aan het publiek en kennismaken met elkaar. Tijdens de Business Speeddate vertelden de deelnemers in een korte pitch iets over zichzelf en hun bedrijf. Ook kregen ze de gelegenheid om een zoekvraag te stellen. Naast een paneldiscussie met o.a. deelnemers en bestuur over het nut van Outdoor Brabant werden er interessante workshops georganiseerd.

Outdoor Brabant

Donderdag 25 september begon met een netwerkontbijt dat in samenwerking met netwerkorganisatie BNI werd georganiseerd. Na het ontbijt waren er weer volop mogelijkheden om te netwerken en deel te nemen aan workshops. Zo konden de vrouwen bij ‘Outdoor Brabant Vrouw & Zo’ o.a. genieten van een modeshow, entertainment en een gezellige lunch. De dag werd afgesloten met de After Summer Lounge. Speciaal voor deze avond werd het landgoed omgetoverd tot een mooie loungeruimte waarbij bezoekers en hun gasten konden genieten van de beats van o.a. DJ Rose.

We kijken ondanks het slechte weer terug op een mooi evenement. Meer weten over Outdoor Brabant? Kijk dan op www.outdoorbrabant.nl. Tot snel en zeker tot Outdoor Brabant 2015!

Sfeerimpressie dag 1 Outdoor Brabant