Fysieke domein

Bruggen slaan tussen verschillende belangen

Ook in het fysieke domein komen er veel (nieuwe) taken op gemeenten af. De uitdagingen op het gebied van onder andere wonen, duurzaamheid en de Omgevingswet vragen om creatieve oplossingen, nieuwe samenwerkingen en ontwikkelingsmogelijkheden. De veelzijdigheid van het fysieke domein vraagt om een ruime kennis van en ervaring in de verschillende onderwerpen. Wij zijn gedreven en hebben met jaren ervaring in het werken voor gemeentes de juiste expertise om u naar een succesvol eindresultaat te begeleiden.

Integraal en opgavegericht

GRAZI biedt integraal advies in verschillende thema’s. Dat zijn duurzaamheid, milieu, energietransitie, klimaatadaptatie, cultureel erfgoed en de Omgevingswet. Naast strategisch project- en procesmanagement nemen wij ook het ontwikkelen en uitvoeren van beleid voor u uit handen.

Samen verbeteren en versterken

Als verbinders pur sang maken wij inzichtelijk hoe er gezamenlijk met inwoners en stakeholders de zogenaamde ‘stip op de horizon’ helder geformuleerd én behaald kan worden. Daarbij is het belangrijk om goed te kijken hoe partijen elkaar kunnen ondersteunen met het behalen van ieders doelstellingen om zo het gezamenlijke doel te realiseren. Een goede interne en externe samen-werking met betrokkenen is daarbij van cruciaal belang.

Vragen?

Wilt u meer weten? Of heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar info@grazi-overheidsstrategie.nl of bel naar 010 – 8005326. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.