Wie we zijn

De verbindende schakel tussen complexe opgaves en een praktische implementatie.

Als strategisch adviseurs zijn wij de verbindende schakel tussen complexe opgaves en een praktische, heldere implementatie. We verbinden ons projectresultaat aan de strategische agenda van het college en aan de opgaven waar de gemeente voor staat. Partnerships zoeken en verbinden is voor ons net zo vanzelfsprekendheid als samenwerken en delen. We werken van buiten naar binnen en signaleren, herkennen en vertalen relevante trends en ontwikkelingen naar strategisch advies en bestuurlijk handelingsperspectief. Dat doen we met veel passie op het gebied van duurzaamheid, het sociaal domein, fysieke domein, inwonerparticipatie en publiekscommunicatie.

Patricia Borghouts - strategisch adviseur - eigenaresse GRAZI Overheidsstrategie

Patricia

Founder en strategisch adviseur

Patricia is een creatieve strategisch adviseur met zowel abstractievermogen als een hands-on mentaliteit. Vastbesloten om resultaten te bereiken en in sterke mate politiek-bestuurlijk sensitief. Is een verbinder in hart en nieren en schakelt razendsnel tussen alle interne en externe actoren.

2017: Een van de topinfluencers contentmarketing van Nederland.

2015: Finalist GoBoZ Award.

2014: Beste Jong MKB-er van West-Brabant.

2014: Beste netwerker van Brabant / Zeeland van Business Network International (BNI).

Emily

Communicatiespecialist

Veelzijdig en proactief. Schakelt razendsnel en gaat voor haar opdrachtgevers door het vuur. Adviseert, ontwikkelt en komt altijd met verrassende oplossingen.

Anne

Art director en designer

Het creëren van een aansprekende campagne- of projectuitstraling laten wij graag over aan Anne. Enthousiast, creatief en het glas van Anne is altijd halfvol.

Bart

Webdeveloper

Met ruim 14 jaar ervaring als ontwikkelaar en content creator (hij maakt ook designs!) heeft Bart alles in huis om de online doelstellingen van onze opdrachtgevers te laten slagen. Bart is kundig, liergierig en nieuwsgierig en heeft klant- en servicegerichtheid altijd op nummer 1 staan!

Margot en Marion

Tekstschrijvers, webcare en mediaspecialisten

Al 10 jaar nemen deze dames de webcare van een aantal opdrachtgevers voor hun rekening. Denk daarbij aan bloggen, (web)teksten schrijven, 
e-mailmarketing en social media campagnes. Ze monitoren alles wat er online gebeurt en reageren namens de communicatieafdeling van een gemeente. Ook verzorgen zij de persberichten en contacten met de media. Flexibel, kundig en altijd betrokken.