Patricia Borghouts Beste Jong MKB-er West-Brabant

Patricia Borghouts, eigenaresse van GRAZI, werd op 22 april verkozen als ‘Beste Jong MKB-er West-Brabant 2014’. In het Raveleijn Theater van de Efteling streed Patricia met drie andere finalisten om de felbegeerde titel.

De rode schoentjes

De mooiste verhalen beginnen altijd met ‘Er was eens…’. Er was eens een meisje. Door de scheiding van haar ouders konden die rode schoentjes niet altijd worden gekocht. Ze nam zich voor, om later als ze groot zou zijn, er voor te zorgen dat de rode schoentjes altijd binnen bereik zouden zijn. Dat kon met een goede leuke baan. Het meisje groeide op en bekostigde zelf haar hbo-studies door naast haar studies fulltime te werken. En het lukte. Ze kreeg die goede banen. Rode schoentjes kreeg ze in overvloed. Toch bleef het kriebelen, want eigenlijk wilde ze maar twee dingen. Dat was een kind en een eigen bedrijf. Op 16 februari 2011 stapte ze met de allergrootste glimlach naar de Kamer van Koophandel en elf maanden later werd het allermooiste en – liefste kind geboren.

patricia-borghouts-beste-jong-mkb-er-west-brabant-2014-door-pho2art-winnares

Mijn verhaal

Patricia: ‘Het verhaal van het meisje op de rode schoentjes is mijn verhaal. En dat verhaal heb ik gedeeld tijdens de verkiezing. Zo gaf ik een kijkje achter de schermen en uitleg over de kernwaarden van GRAZI. Ik gaf o.a. inzage in waar het bedrijf nu staat en hoe ik dat heb bereikt. Ook liet ik het publiek kennismaken met project ‘Glimlachjes’. Onder ‘Glimlachjes’ zet ik GRAZI in om kinderen te helpen, die het net als ik vroeger, niet altijd gemakkelijk hebben. Het was een geweldige ervaring en een prachtige dag.’

Patricia Borghouts beste jong mkb-er van West-Brabant

Storytelling

Mensen krijgen dagelijks heel veel feitelijke informatie te verwerken. Daarnaast zit niemand meer op sprookjes als ‘Wij zijn de beste in…’ te wachten. Op authentieke verhalen des te meer. Onderzoeken hebben ook uitgewezen dat informatie vertelt in verhaalvorm beter blijft hangen. Met name visuele verhalen. Een goed verhaal boeit en inspireert. Storytelling is een krachtig en effectief middel om strategie en visie uit te dragen naar doelgroepen. Met storytelling komt het verhaal van een bedrijf tot leven. Dat kun je prima weergeven in een filmpje of een goede webtekst. Contentmarketing is op een informatieve en aansprekende wijze prospects en klanten informeren of vermaken zonder direct een product of dienst aan te prijzen.

Contact GRAZI

Meer weten over de dienstverlening van GRAZI of een keertje persoonlijk kennismaken met Patricia? Bel dan naar 010 – 800 53 26.voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Met dank aan Roy Timmers en Daphny Knol van Pho2Art voor de fotografie van de verkiezing ‘Beste Jong MKB-er West-Brabant 2014’.

GRAZImedia.com - reclamebureau in Bergen op Zoom