Patricia Borghouts genomineerd voor GoBoZ Award

Patricia Borghouts, eigenaresse van GRAZI, is genomineerd voor de GoBoZ Award als ‘Meest talentvolle starter’. De GoBoz Award is een ondernemers-prijs die jaarlijks wordt uitgereikt in Bergen op Zoom. Patricia werd in 2014 ook verkozen tot ‘Beste Jong MKB-er van West-Brabant’.

Een prestigieuze prijs

Patricia: ‘Ik ben erg blij met deze nominatie! De GoBoZ Award is een prestigieuze ondernemersprijs. De andere genomineerden zijn stuk voor stuk bedrijven die hard en succesvol aan de weg timmeren. Een aantal ondernemers ken ik persoonlijk. Ik voel me vereerd om samen met deze toppers aan deze verkiezing deel te mogen deelnemen!’

GoBoZ Award

De GoBoZ Award kent de rubrieken ‘Meest talentvolle starter’ en ’De beste ondernemer’. Tot vrijdag 27 maart 17:00 uur kan het publiek stemmen op de genomineerden. Het resultaat van deze stemming telt voor 25% mee in het uiteindelijke juryoordeel. Op 1 april maakt de organisatie bekend welke 3 ondernemers per rubriek doorgaan naar de finale. Deze ondernemers worden daarna door de jury bezocht en beoordeeld op ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid.

Ondernemersgala

De finale ofwel het Ondernemersgala vindt dit jaar plaats op 18 april in Theater De Maagd aan de Grote Markt in Bergen op Zoom. Het Ondernemersgala wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Het doel van het gala is om ondernemers uit Bergen op Zoom met elkaar te verbinden. De opbrengst wordt jaarlijks geschonken aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Fort Smakelijk in Bergen op Zoom. Wil jij bij dit bijzondere evenement aanwezig zijn? Reserveer dan snel jouw kaarten via GoBoZ.nl.

 

contentmarketingbureau Bergen op Zoom